Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016: a tisztulások és lezárások éve

2016.08.24
Sokan panaszkodtak, mennyire kemény év volt a 2015-ös. Pedig nem volt az, csak a karma mindenkinél más előjelet hozott. No, meg mi is beletettük a történetbe az elmúlt években saját magunkat rendesen. Most aztán látszik a tetteink eredménye… 
2016-ban is gyakran van okunk panaszkodni. Többnyire azok teszik ezt,  akik görcsösen ragaszkodnak az ego által kreált megoldásokhoz, és nem tudnak (vagy csak nehezen) elengedni személyeket, történéseket, tárgyakat, körülményeket. A SORS itt is rendezi a dolgokat. Akár tetszik, akár nem!
2+0+1+6=9. Kilences esztendőben nem kell semmin sem csodálkozni. Emberek, körülmények tűnnek el az életünkből. Aki és ami nem szolgál már bennünket a fejlődésben, miért is maradna ott? Jobb, ha megadjuk magunkat a sorsnak és figyeljük, merre terelget bennünket. Az Égieknek mindig jobb megoldásaik vannak, mint ahogy azt mi bármikor elképzelnénk… Szóval: ne görcsöljünk, ne ellenkezzünk, mert ha így teszünk, minden tovább fog tartani és fájni fog! Vegyük ezt az évet egy nagytakarításnak, egy kiadós lomtalanításnak. Ahhoz, hogy bejöjjenek új szereplők és impulzusok az életünkbe (2017 majd 1-es esztendő lesz, a nagy kezdeteké…), ki kell dobnunk az elavult, felesleges cuccokat, nemdebár…
2016-ban is folytatódik a nők szerepének fontossága. A női oldalunk, a megérzéseink használata, az empátia szerepe kiemelt ebben az évezredben. (20-as minőség). Az intuíció, a jelekre való tudatos figyelés, az együttérzés és mások szolgálata folyamatosan fókuszban vannak.
16/7: Baljóslatú szám a numerológiában. Ha valaki nem az útján van, nem megy jó irányba, bukni fog. Gondok sorozata, balesetek, szerencsétlenségek jelzik mindezt. (A Tarotban a 16-os kártya a TORONYból kieső villámsújtotta ember.) Tehát: minél magasabban van valaki, annál nagyobbat lehet zuhanni. Ez a jelenség nemcsak az egyes emberek életében lesz ott, de természetesen politikai, társadalmi és világi eseményekben is nyomon követhetjük. Minden és mindenki, aki nem a szeretet és az együttérzés útját járja, elbukik. Jobb, ha magától távozik posztjáról, mert fájdalmasabb lesz, ha erre kényszerítik! Földanya is leszórja majd magáról a szennyet és takarít: cunamik, földrengések, árvizek, tornádók, tűzvészek stb. formájában. Ahol ezek a katasztrófák jelen lesznek, ott sok a negatív energia. JELként vehetjük… Ahol viszont harmónia van, ott nem kell ilyenektől tartani. 
Szellemi szám, amelynek hatása alatt a vallás, az okkultizmus, az ezotéria, a szellemtudományok, a filozófia tanulmányozása hangsúlyos.
A család, a harmonikus kapcsolatok, a művészetek, az egészség és a szépség szerepet kapnak a megfelelő önismeret, valamint az érzelmi intelligencia kiteljesítésében. Azonban a függetlenség és az önállóság mindezek előtt áll. Az önismeret magányos út, de nem baj, ha olykor másoktól is tanulunk (hiteles személyekre gondolok!), másokat is be tudunk fogadni a személyes zónánkba (nyitottság).
A 9-es szám a Neptunusz bolygó rezgését hozza el. Gyakorta fogjuk tapasztalni, valami történik a színfalak mögött, nem minden egyértelmű, de ne akarjunk mindent megérteni! Elég, ha a megérzéseinkre és a szívünkre figyelünk. Ha nem így teszünk, idegileg megterhelő év lesz számunkra a 2016-os.
Akinek a képletében kiemelt szerepet kap a 9-es szám - szeptemberben, 9-én, 16-án, 18-án vagy 27-én van a születésnapja; a sorsszáma 7-es vagy 9-es; több 9-es is van a képletében (beleértve a nevének rezgését is), 9-es személyes éve van -, azoknak ez az év különösen kiemelt fontosságú lesz az életében.
2016 rezgése általános hatással bír mindenki életére, de az egyéni képlet értékelésével lehet pontos folyamatokat megállapítani. Egy biztos: a LÉLEK dönt. Ha te széllel szemben akarsz menni, tedd meg! Csak utána ne csodálkozz az eredményen, és főleg: ne panaszkodj! Vállald a döntéseidért, a tetteidért a felelősséget!
A többieknek pedig jó tisztogatást, nagytakarítást és elengedési gyakorlatokat kívánok 2016-ra! ZOÉ

FONTOS: Kérlek benneteket, hogy ha megosztjátok ezt a posztot, a forrást jelöljétek meg! Én is mindig így teszek, és nem villogok más szellemi termékével... Köszönöm! ZOÉ
 
 

A mappában található képek előnézete A fejlődés útján...

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép
Elérhetőség

Zoé Számmisztika

zoeszammisztika@gmail.comArchívum

Naptár
<< Május / 2020 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 57626
30 nap: 3424
24 óra: 107