Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019: a kommunikáció és a sikerek éve

2018.11.23

2019 számmisztikai elemzése:

20+1+9=30/3

3-as esztendőben beindulnak a dolgaink. Amely magokat az elmúlt 2 évben elvetettünk, most kihajtanak és szárba szökkennek. Azonban nem mindegy, hogy miként gondoskodunk növényeinkről! Természetes és hatékony, vagy mesterséges és silány tápanyagokkal… Lefordítva: mivel a 3-as szám analóg a Merkúrral, a kommunikáció, a kereskedelem, a csapatmunka és a sikeres kapcsolódások most növekedésnek indulnak, megélénkülnek, sikerre vezetnek. DE: ha hazugságokkal, manipulációval, mások eltiprásával próbálunk sikert elérni, előbb-utóbb lebukunk és eredményeink mintha nem is lettek volna, elillannak. Gyorsan, amilyen a Merkúr energiája. Ki mint vet, úgy arat…
Ebben az esztendőben új alapokra, magasabb szintre emelhetjük körülményeinket és kapcsolatainkat. Azonban sose felejtsük el, hogy "Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát." Vagyis: Nem várhatunk el segítséget, ha nem mondjuk el a megfelelő helyen és időben a megfelelő személynek, hogy: Mire vágyunk? Mit szeretnénk elérni? Miben kellene egy kis segítség számunkra?... Kérd és megadatik!  

A szeretet és a szerelem központi kérdések lesznek mindnyájunk életében. Megnő a házasságkötések, a terhességek száma, ugyanakkor a megcsalások, párhuzamos kapcsolatok, flörtök száma is. (Ki milyen szinten éli ezt az energiát…)

20/2: Az egész évezred ugyanarra a folyamatra épül, mint a 2-es esztendő, csak tízszeres energiával! A megérzések, az önzetlen szeretet és gondoskodás, a nőiség, a női minőség szerepe folyamatosan szerepet kap a mindennapokban. És mivel a 20-as szám a számmisztikában nem számít szerencsés számnak, tovább folytatódnak az akadályok, a késedelmek, az érzelmekkel teli bizonytalan helyzetek. 

19/10/1: Ebben az évben támogatóként szerepel az 1-es és a 9-es szám. Míg előbbi kemény és férfias, a másik inkább szellemi és nemtelen. 
1: Nap. A FÉRFI! Ego, intelligencia, erő, kezdetek, vezetés, vetés, tettrekészség.
9: Neptunusz. Lezárások, megszabadítások, ködösítések, szellemi vonzódás, elvágyódás, lustaság kapcsolódnak az energiájához.
19/10/1: Számos lezárásra sor kerül (folyamatban lévő ügyek, kapcsolatok, helyzetek), de célszerű a megérzéseinkre és a JELEKre figyelni, mert ha csökönyösen ragaszkodunk valamihez és szétagyaljuk (1-es) a dolgainkat, az sosem vezet jó megoldásokhoz. Számos helyzetet, körülményt, kapcsolatot teljesen új alapokra vagy magasabb szintre emelhetünk. Tettekre van szükség, de nem esztelenül és nem erőszakosan! Ezzel a számmal bármit elérhetünk, csak hallgassunk a belső hangra és utána emeljük föl a fenekünket! Csapatmunka és vezetés. Ezek a kulcsszavak!

20+1+9=30/3

A 30-as energia nagyon gyors. Férfias, társasági, pörgős és kommunikatív. Szétforgácsoló ereje azonban szellemileg és testileg is kimeríthet bennünket. Nagyon fontos, hogy eleget pihenjünk és igyekezzünk magunkat rendre szoktatni. Csapongással, c
salással, hazugságokkal, felületes tevékenységekkel is lehetünk sikeresek, de minek? Hosszabb távon bármilyen eredmény csak akkor tölt el bennünket örömmel, ha nem látszólagos, mondvacsinált eszközökkel értük el. Természetesen nem vagyunk egyformák... Hozzáállásban és gondolkodásban sem.
Ne magányos harcosként, hanem csapatban gondolkozzunk! Mindenkinek vannak erősségei és gyengeségei. Tegyük hozzá a nagy egészhez azt, amiben mi jók vagyunk, de hagyjunk másokat is érvényesülni!  ZOÉ

Megjegyzés: A fent leírtak általános jellemzők. Mindenkire hatnak ezek az energiák, de hogy milyen mértékben, az függ az illető személyes évétől és születési képletétől is.   

Még valami: saját szellemi tulajdonom ez az írás. Megosztani lehet, de csak a pontos forrás megjelölésével. Köszönöm! ZOÉ

 
 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Zoé Számmisztika

zoeszammisztika@gmail.comArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 109264
30 nap: 1334
24 óra: 51