Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020: A stabilitás és a rend éve

2019.11.26

20+20= 40/4 vagy 22/4

 

Sok munka, szorgalom, stabil alapok lerakása, tiszta erkölcs, megbízhatóság, anyagi akadályok, kitartás. Ezek jellemzik a 4-es számot. 4-es esztendőben nehézségek adódnak, mégsem sikertelen periódus. Sokat számít a rutin, a tanulás, a megtapasztalás. Fizikai és szellemi szinten egyaránt fejlődhetünk, ha nem állunk ellen a sors folyamatának. Stabilitás és jól megtervezett építkezés jellemzi. Ha nem vagyunk a helyünkön, ún. figyelmeztető betegségek jelentkeznek. A 4-es év az egyik legnehezebb (ha ugyan nem a legnehezebb!) a 9-es periódusban, mégis nem mindegy, hogy milyen számokból jön létre.

 

A 2-es szám (Hold) energiája duplán jelenik meg a 2020-as számsorban. A 0 mindig egy megerősítés, mégpedig tízszeres energiával szorozza meg az alap számot. (Esetünkben a 2-est.) Az egész évezredre jellemző a megérzések, az empátia, a másokról való gondoskodás, a női minőség és a médiumitás szerepe. 

Számmisztikai szempontból a 20-as szám amúgy nem túl szerencsés, de most duplán érvényesül: akadályokat, késedelmeket, érzelmekkel teli bizonytalan helyzeteket hozhat. És mivel a két 20-as kiad egy 4-est, a FÖLDdel és az anyaggal kapcsolatos dolgok előtérbe kerülnek.

Ellenben az éremnek is 2 oldala van! Vagyis: ÉG és FÖLD, FENT és LENT, megérzések és megélések, mennyország és pokol. Ezt a kettősséget hordozza magában a 2020-as év.

 

Mindenképpen katartikus, elsöprő erejű változást, gyökeres fordulatot jelent a 2020-as esztendő, melynek során a lehúzó, régóta cipelt terheinket végre letehetjük, nem működő kapcsolatainkat, fájdalmas kötöttségeinket pedig elengedhetjük. Nem lesz könnyű, mert a 4-es szereti a stabilitást!

Nagyon sok leckét, tesztet élhettünk át az utóbbi években. Aki lelkileg, hitben és akaratban megerősödött, pozitív felfogással vette az akadályokat, megtanulta a leckét, annak teremtő, stabilizáló, földi mennyországot megélő éve lehet 2020.

Akit azonban továbbra is az ego, a másokat semmibe vevő, élvhajhászó életmód tölt el boldogsággal, nagyon könnyen földi pokolként élheti meg ezt a 4-es évet. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen eszmét követünk, milyen urat szolgálunk!

 

A bolygónk, a FÖLD is többszörös intenzitással rázza le most magáról azokat a helyeket, embereket, jelenségeket, amelyek negatív előjellel élnek. Teszi ezt bármelyik elem segítségével: víz, tűz, levegő, föld. (Áradások, tűzvészek, hurrikánok, földrengések stb. formájában.) A világ bármelyik részén történik mindez, tudni fogjuk: nagyon sok a negatív energia ott! 

 

Angyali számsorként is tekintve a 2020-ra, számunkra ez az üzenete: Isten tudatja velünk, hogy nem hagyott el minket, nem feledkezett meg rólunk. Nagyon-nagyon szeret bennünket. Most éppen életünk egy csodálatos, új szakaszát komponálja meg. (Ehhez pedig meg kell szabadulni a romlott, nem építő dolgoktól.)

 

A 20-as kártya a Tarotban: ítélet, igazságszolgáltatás, megváltás, feltámadás, újjászületés. Emellett a lap arra is utalhat, hogy személyiségünkben egy radikális átformálódás kezdődik: jellemfejlődésen megyünk át, melynek során a régi értékrendünktől búcsút veszünk. 

Olyan életszakaszba érkezünk, ahol beérnek korábbi tetteink, és leszüretelhetjük döntéseink eredményét. A kérdés csupán csak az, hogy ki és mit? Magasabb osztályba léphetünk vagy visszaesünk az alapokat JÓL elsajátítani? 

4-es Tarot kártya üzenete: A Császár és a 4-es Misztikus küldetés. A Szellem teljes uralma az anyag felett. Maradéktalan és Örök világ. A Föld.

 

Összegezve: Az emberi lélek a Jó és a Rossz, a Fény és a Sötétség erőinek a küzdőtere. 2020-ban azt fogod megtapasztalni, amiben hiszel, amit erősítesz magadban. Vagy a földi paradicsomot, a gondolatok és hit általi anyagban való csodás teremtéseket; vagy pedig a földi poklot, ahol szenvedsz, kínlódsz és romokban vannak a dolgaid korábbi döntéseid, tetteid, jelenlegi gondolataid miatt. 

Melyik világ tetszik neked inkább? A földi Paradicsom vagy a földi Pokol? Hol szeretnél inkább élni?

A kapukulcs ott van a kezedben... ZOÉ (Fotó: Szomoru Miklós)

Megjegyzés: A fent leírtak általános jellemzők. Mindenkire hatnak ezek az energiák, de hogy milyen mértékben, az függ az illető személyes évétől és születési képletétől is.   

Még valami: saját szellemi tulajdonom ez az írás. Megosztani lehet, de csak a pontos forrás megjelölésével. Köszönöm! ZOÉ

 
 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Zoé Számmisztika

zoeszammisztika@gmail.comArchívum

Naptár
<< Március / 2021 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 78065
30 nap: 1354
24 óra: 65