Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy kis számmisztika, avagy mit kell tudnunk az 1-es számról?

2017.01.13

A számok világa roppant izgalmas. Talán nem véletlenül vizslatják szakértő szemek a számok összefüggéseit. Habár a számmisztika nem jóslás, inkább helyzetelemzésnek nevezném, mégis sok  várható dologra következtethetünk a számok viszonyából.

Ehhez azonban érdemes megismerkednünk az egyes számok alapjelentéseivel. Január lévén kezdjük az 1-es számmal! Attól viszont óva intenék mindenkit, hogy egy-egy szám alapismeretében elemezni kezdje a dolgokat maga vagy mások életében! Egy korrekt numerológiai képlethez ennél jóval többre van szükség.

Az 1-es szám a NAP-ot, tehát az életerőt, a vezetőt szimbolizálja. Férfias energia, éppen ezért a szám képviselője kiválóan megfelel pl. miniszteri, igazgatói, rendezői, karmesteri poszton, de számos szellemi vezető és pszichológus is kikerül közülük. Mindig a tökéletességre törekszik, nagyon fontos számára a siker. Ehhez hatalmas alkotó és szexuális energiákkal rendelkezik. Ha egy 1-es férfi nem tudja igazán megélni a Napságát (partnerkapcsolati problémák, elnyomás a munkahelyen vagy a családban), erősen kopaszodni kezd. Az 1-es nőknél pedig gyakori a szívbetegség, mert tele vannak félelemmel, nem merik rábízni magukat a férjükre.

Munkamániás, aki szeret alkotni, de a rutint gyűlöli. Habár folyamatos időhiányban szenved, pontossága példamutató. Ha a karrierje még nem indult el, korán házasodik. Az sem ritka, hogy jóval fiatalabb partnerrel köti össze az életét, mert azt lehet irányítani.

A szám képviselője nem bírja a kritikát (saját magát éppen eleget kritizálja), a sürgetést, a kéretlen segítséget. Nagyon keményfejű, de roppant okos is. Rendkívül fanyar humor jellemzi. Észérvekkel meggyőzhető, érzelmekkel nem annyira. Hibáit beismeri, becsületes ember. Ő az, aki mindig a szemünkbe néz (olyan, mintha belénk látna), segítőkész és nagyvonalú másokkal. (Ha mégis hazugságra adja a fejét, a sors hamar lesújt rá valamilyen tanító célzatú történéssel.)

Betegségre való hajlam: mivel nem tud kikapcsolni, alvászavarokkal küszködhet. Gyakran magára veszi mások terheit, ezért lehet váll- vagy talpproblémája. A pánikbetegség is jellemző rá, mert ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy ő elképzeli, lelkileg meginog. Az elfojtások okozzák aztán a pattanásait is. A kibillent 1-es szemüveges. A távollátó nem akar szembenézni önmagával, a közellátó pedig csak a maga világában él. El kellene fogadnia az alapelvet: AZ IGAZI ERŐ A GYENGESÉGBEN VAN!

Jellemző állata: oroszlán, sas

1-es személyiségek: aki januárban vagy októberben született (gyerekkori szám), akinek 1-jén, 10-én, 19-én, 28-án van a születésnapja (felnőttkori minőség), és akinek 1-es számot ad ki a küldetése. (A születési évet, hónapot, napot össze kell adni egyesével, és egy számra redukálni. Pl.: 1977. 02.02.= 28=10=1) Tehát: 19, 28, 37 vagy 46-os missziószáma van.

Érdemes mindig kiszámolnunk az aktuális évünket is. Életünkben akkor kezd el „rezegni” az aktuális esztendő száma, amikor a születésnapunk van. Tehát: a születési hónap-nap számainak egyenként összeadott eredményéhez a 2018-as év 2-es rezgését a születésnapunktól kell hozzáadni. Addig csak az előző év 1-ese adódik hozzá. (Ha pl. valaki 12.23-án született, majd csak 2018 végétől indul az 1-es éve.)

Mi jellemző az 1-es évünkre? Ez az egyik legjobb év, hiszen egy újabb 9 éves ciklus veszi kezdetét az életünkben. Minden szinten változást tapasztalunk. Költözhetünk, utazással járó munkát kaphatunk, változások történnek a munkahelyen. Kiváló ez az év vállalkozás indítására is. Több út nyílik meg előttünk (munkahely, hosszú távú párkapcsolat, gyerekvállalás). A lényeg az, hogy választanunk kell a bőség zavarában. Kifejezetten ront a sorsán az, aki nem meri meglépni az 1-es év által nyújtott lehetőségeket vagy észre sem veszi őket.

Zoé

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép
Elérhetőség

Zoé Számmisztika

zoeszammisztika@gmail.comArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2020 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 60648
30 nap: 2324
24 óra: 67