Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mit kell tudnunk a 3-as számról?

2017.03.01

A 3-as szám a MERKÚR bolygóval áll szoros kapcsolatban. Ennél fogva hidat képez ÉG (szellem) és FÖLD (anyag) között. A merkúri személy lételeme a csavaros észjárás, a kommunikáció, a reklámtevékenység.

A Merkúr analógiája a higany. (Ez az anyag szobahőmérsékleten is cseppfolyós, és a legkisebb hőre is reagál. Emiatt alkalmas a láz mérésére.) Ilyen a merkúri ember is: állandóan mozgásban van, gyakran idegeskedik. Mivel folyamatos pörgésben van, gyakran éri kisebb-nagyobb baleset. Tele van ötletekkel, de a megvalósítás már nem az erőssége. Ellenben szellemes társasági ember, a társaság központja. Feleslegesen és sokat beszél, képtelen végighallgatni a másikat. Nyüzsög, jár keze-lába, több könyvet olvas egyszerre, gyakran több munkája is van. Minden érdekli, csak sajnos szelektálás nélkül. Műveltsége széleskörű, de felszínes. A részletek már nem annyira izgatják. (Sok újságíró kerül ki közülük, hiszen bármilyen témához hozzá tud szólni, de komoly beszélgetésre már alkalmatlan!)

Ha már itt tartunk: a 3-as igazi médiaszám. Csodálatra, sikerre és hatalomra éhes. Talán nem véletlen, hogy számos politikus, színész, riporter, ügyvéd születési számában jellemző a 3-as hatása. Mivel egy idő után gépiesen, megszokásból cselekszik, orvosnak is ideális.

Jópofa ember, mindig színészkedik, bohóckodik. Kiváló a humorérzéke, ő azonban rosszul viseli, ha vele szórakoznak! Kiismerhetetlen. Bizonyos értelemben bűbájosan erőszakos: sok beszéddel, megnyerő stílusával bármire képes másokat rávenni. Nagyon anyagias. A kudarcot kerüli, úgyhogy a célja érdekében pedig bármilyen cselt bevet, jól „eladja magát”. Kiváló szervező. Éppen ezért menedzsernek, pedagógusnak, tolmácsnak és idegenvezetőnek is első osztályú.

A rosszindulat távol áll tőle, még ha olykor gerinctelennek is érezzük viselkedését. Bárkit képes meghódítani, de vigyázat! Színes üveggyöngy ő, aki belül üres, és nem sokat jelent neki a másik ember. Viszont nem is irigykedik és nem féltékeny másokra. Érzéseit palástolja, a szívét nem „használja, emiatt későn vagy egyáltalán nem ráncosodik. Egyedül az elméjén keresztül fogható meg. A cigarettázók többsége merkúri személy, így is kifejezi elhatárolódását az emberektől. No, meg csak le kell kötnie magát addig is, amíg gondolkozik... Amúgy a gondolkozásnál jobb szereti a magolást, a gépies dolgokat.

Amilyen gyorsan él (gyors kaja, gyors munka, gyors szex stb.), úgy is távozik közölünk. Hirtelen halállal.

Betegségre való hajlam: hasmenés, székrekedés, szív, tüdő, belek, végtagok, idegrendszer, pánikbetegség, hipochondria (tipikusan fél az agydaganattól)

Jellemző állatai: róka, egér, légy, kakukk

 A 3-as gyermek (márciusban vagy decemberben született) szép, önálló, koravén. Készséggel átvállalja a szülő gondjait. Átmenetileg szerepet játszhat az életében az alkohol vagy a drog. (Vagy mindkettő.)

A 3-as kislány minden igyekezetével meg akar felelni az apjának. Szeret szerepelni, kész színész már gyerekkorában is. Viszont nem tanítják meg igazán szeretni, emiatt felnőttkorban számos párkapcsolatba bonyolódik.

Felnőttként a 3-as szám érvényesül az életében, ha 3-án, 12-én, 21-én, vagy 30-án született.

3-as küldetése van minden 12, 21, 30-as egyénnek. /Születési számai (év – hónap - nap) egy számjegyre redukálva./  Pl.: 1983. 09. 18. = 39 = 12 = 3

3-as esztendőben (ennek kiszámolását korábban már leírtam) a kommunikáció áll a középpontban. Karrierépítésre és házasságkötésre kiváló időszak. Ha azonban ekkor indul egy kapcsolatunk, az nem lesz hosszú távú. Rengeteg mozgás, utazás, változás van az életünkben. Számos meghívásnak kell eleget tennünk, de tudni kell nemet mondani is. A 3-as energiája szétforgácsolhat, így erős a balesetveszély is, mivel gyors és kiszámíthatatlan események történnek. Időt kell szánnunk a testedzésre, hogy megerősödjünk, mert utána jön a 4-es év, aminek kihívásaira muszáj felkészülnünk testileg-lelkileg egyaránt. (ZOÉ)

 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép
Elérhetőség

Zoé Számmisztika

zoeszammisztika@gmail.comArchívum

Naptár
<< Február / 2020 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 50243
30 nap: 2490
24 óra: 77