Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mit kell tudnunk a 4-es számról?

2017.04.01

A 4-es szám a FÖLDé. Képviselője munkamániás, kötelességtudó, kiszámítható és pontos, ugyanakkor kíméletlenül kritikus és becsületes ember. A gondot csak az okozza számára, hogy a felsorolt tulajdonságokat másoktól is elvárja, és roppant módon elszomorítja az a tény, hogy sajnos nem mindenki olyan, mint ő. Kitartása és alapossága miatt alkalmas mindenféle adminisztrációs és pénzügyi munkára. Csak az eszén keresztül lehet eljutni hozzá, a tapasztalatainak hisz.

Általában mindig többet dolgozik a sikerért, mint mások. Nem tolakodó, de sok szenvedés és kitartó munka árán egyre előrébb kerül a ranglétrán. Egyedül szívesebben dolgozik, mint csapatban. Az értelmetlen ügyek nem kötik le a figyelmét, a felelősséget viszont maximálisan vállalja. Sokszor még olyan dologért is, amiért nem kellene. Rugalmatlan. Az inkorrektséget azonban nem tűri! Nehéz vele vitatkozni, mert folytonos minősítésével könnyen megbánt másokat. Kíméletlenül őszinte.

Fontosak számára a megszerzett anyagi dolgok, kiválóan tud spórolni, de kockáztatni nem mer. Az elhamarkodott döntés egyáltalán nem jellemző a 4-es személyiségre. Amit egyszer kijelent, annak viszont súlya van! Realitásával pillanatok alatt képes lehűteni forrófejű környezetét. Kevés barátja van, de azok valóban barátok.

Képviselője kerüli a szürkeséget, a hétköznapiságot. Felsőbbrendű megjelenése jó ízléséről is tanúskodik. Mértéktartó mindenben, habár szeret mindent és mindenkit birtokolni. Imádja a természetet, a természetes dolgokat, a kényelmet. (Kedvenc tája egy rügyező erdő vagy fasor. Lakása egyszerű, de otthonos és ízléses, dugig könyvekkel a polcokon.) A vallást elveti, inkább a testét kényezteti. Csak egészséges ételeket eszik. Sokáig megőrzi fiatalos kinézetét, de a homlokránc és a száj körüli Szaturnusz-ránc egyik ismertetőjele. (Sok természetgyógyász kerül ki közülük.)

Pesszimista beállítottságú, az öngyilkosság mégis távol áll tőle. Kibillent állapotban szenvedélybetegség gyötri: alkohol, evési kényszer stb.

Betegségei: gerinc és csontrendszeri megbetegedések, mindenféle betegség súlyosbodása

A 4-es nő „a jég hátán is megél”, kellőképpen tartanak is tőle a férfiak. Kemény és határozott. Ő az, aki azt sugározza: „Nincs szükségem senkire! Egyedül is boldogulok és boldog vagyok.” Ez persze nem egészen így van! Mivel képtelen a befogadásra, havonta rendszerint erős menstruáció görcsök gyötrik. A végletekig hűséges.

A 4-es gyermeknek (áprilisban született) nehéz a gyermekkora. Szülei nem várták, és az alkoholizmus is megjelenik családjában. Aktív képzelőereje van, aki kreatívan játszik egyedül. Művészlélek, aki rendkívül érzékeny és tanárokat, művészeket, hősöket idealizál. A bírálatra engedetlenséggel reagál. Koravén, de jó tanuló. Az elismertséget jó tanulással vívja ki az iskolában.

Gyakorta rendkívül magányossá válik, s ezért felnőttkorban sem képes teljesen odaadni magát párjának. Ellenben gondos szülő válik belőle, magasra teszi a lécet gyermekének, akit lehetőleg a széltől is megóvna.

4-es küldetése van minden 13, 22, 31, 40-es egyénnek. (A születési év-hónap-nap egy számjegyre való redukálása.) Pl.: 1976.04.13. =31/4

4-es esztendőben nehézségek adódnak, mégsem sikertelen év. Szükségünk van a rutinra, a tanulásra. Ez az év alkalmas a fejlődésre (fizikai-szellemi szinten egyaránt). Építkezésre és takarékoskodásra is kiváló időszak. Állást és párkapcsolatot azonban ne változtassunk! Nem várt gyermek születhet, valamint figyelmeztető jellegű betegségek adódhatnak.

(ZOÉ számmisztika)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Zoé Számmisztika

zoeszammisztika@gmail.comArchívum

Naptár
<< Február / 2021 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 74517
30 nap: 1466
24 óra: 39