Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mit kell tudnunk a 6-os számról?

2017.06.03

Ha egy 6-os személyiséggel találkozol, megtaláltad VÉNUSZ gyermekét. Ő a lelki és testi szépség képviselője, úgyhogy a másik nem képtelen is ellentmondani neki. Egy igazi 6-os teremti meg leginkább az OTTHONt, amelyben képtelen szegénységben élni. A külsőségek legalább olyan fontosak számára, mint a biztonság érzete. Békességre törekszik, és rendkívüli bájával ujja köré csavarja szeretteit, akik hódolattal veszik körül.

Szívesen segít másokon, de ebben a pozitív tulajdonságában nagy szerepet játszik a pénz iránti szeretete is. Talán emiatt választ magának olyan hivatást, mint az orvosi, manökeni, divattervezői, lakberendezői vagy valamilyen művészi pálya. Jó kézügyessége miatt festőnek, szobrásznak, kozmetikusnak is kiváló.

A konzervatív 6-os házasodni jól felfogott érdekből szokott, és bár hihetetlennek tűnik, de Vénusz gyermekét nem igazán érdekli a szexualitás. Legalábbis nem olyan értelemben, mint más személyiségeket. Bájos és érzéki, de egy kacér 33/6-os akár el is játssza, hogy mennyire élvezte az együttlétet párjával…Sikeresen, hiszen ő a legjobb színész. Egyedül viszont képtelen élni. Akkor már inkább egy rossz kapcsolat! Aggódik szeretteiért, rendkívül féltékeny rá. Akár nyomoz is utána! Ő viszont a hűség mintaképe, mivel gyűlöli a változást. (Tudat alatt talán emiatt retteg oly nagyon a haláltól.) Egy munkahelyi kirúgásba képes akár bele is betegedni. Az öngyilkosságra való hajlam is jellemzi.

Másokért felelősséget vállal, mártír alkat. Mindenkin segít, ha akarják, ha nem. Amolyan bájosan erőszakos típus. Uralkodva szeret... Problémáiért mindig másokat okol, ilyenkor hosszasan panaszkodik. Azt persze észre sem veszi, amikor beleavatkozik mások életébe. Családon belül rendszeresen gerjeszti a hangulatot. Vagyis: magának gyártja a gondokat. Gyakorlatilag nincs is saját élete, mert mindig másokért él, még ha nem is önzetlenül. Ha azonban nagy a csetepaté körülötte, kiváló békítő. Szülőként uralkodó, hajlamos magához láncolni gyermekét, néha viszont képtelen nemet mondani és határokat szabni. Szélsőséges viselkedés jellemzi.

Tévedéseihez ragaszkodik. Kimagyarázza őket. Az önismeretig nehezen vagy egyáltalán nem jut el. Képtelen a megfelelő döntésekre. A LÉLEKben nem hisz. Ha elakadt az életútján, másoknak kell megmondaniuk, hogy mit csináljon.

Tipikus állata: őz, galamb, kacsa, pillangó

Betegségei: női bajok, veseproblémák

A 6-os gyermek (júniusban született) rendkívül barátságos és szeretetreméltó. Megbízható csemete, aki előre megérzi a veszélyt. Képes szövetkezni a láthatatlan ellenség ellen is! Talán túlzottan is aggódik dolgok miatt és nagyon félénk. (Ezt okozhatja az is, hogy születéskor vagy gyermekkorban valamilyen fulladással kapcsolatos trauma érte.) Gyakran problémás családból származik, ahol elhanyagolták vagy rosszul bántak vele. De az sem ritka, hogy árvaként nevelkedett. Korán belekényszerülnek a felnőtt szerepbe.

6-os a küldetése minden 15-ös, 24-es, 33-as, 42-es, 51-es személynek. (A születési év – hónap – nap egy számjegyre való redukálása.) Pl.: 1965. 06. 15. = 33/6

A 6-os esztendő felerősíti a párkeresési és párzási ösztönt. Kapcsolatban élőknek viszont válságokat hoz. Ilyenkor a család központi szerepet kap. Jó az időszak lakásfelújításra, lakáscserére. Valamilyen módon gyarapszik a család (gyerek születik, háziállat kerül oda), a másik oldalon viszont veszteség is megjelenik (valaki elhalálozik szeretteink közül). Az ebben az évben kialakult ismeretség és kapcsolat tartós lesz. Váratlan kiadások miatt, karrier szempontjából viszont nehéz időszak. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Zoé Számmisztika

zoeszammisztika@gmail.comArchívum

Naptár
<< Március / 2021 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 78213
30 nap: 1330
24 óra: 54