Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mit kell tudnunk a 8-as számról?

2017.08.06

Rendkívüli szám. Már a formája is különleges: eredetileg két négyzet egymásra helyezésével írták. Manapság tulajdonképpen két kis kör egymásra helyezve. A kör eleve a tökéletes forma. A 8-asnak ebből sem elég egy: rögtön kettőt fogad magába! Ugyanez elfordítva a fektetett 8-as. A végtelen jele. Ez a szimbólumok között a halhatatlanságot, az áldást és a korlátlan lehetőségek ígéretét jelzi.

A 8-as a Mars bolygóval analóg, így aztán nagyon is férfias jelleget kölcsönöz képviselőjének. Még akkor is, ha az illető nő. (Lehet, hogy amazon?)

8-as személyiség minden 8-án, 17-én, 26-án született személy. Akaraterő, hódítási vágy, egyenesség, határozottság, konfliktuskeresés jellemzi. Mindig tele van energiával, lendülettel, merészséggel. Hatalmas szenvedéllyel éli életét, a szexuális energiák szinte tombolnak benne. Nagy lendülettel veti magát a kihívásokba, átgondoltan kockáztat, de lelkesedése rövid életű. Hosszabb távon képtelen egy helyben maradni. A türelmetlenség és a brutalitás sem áll tőle távol. Amit dühében mond, az nem számít! Csak megfélemlíteni akar és bántani akar. Mivel magát sem kíméli és mindent belead, a siker eleve garantált számára. Üzleti érzéke és anyagi természetű ambíciói erősek. Egy igazi 8-as előbb-utóbb hatalmas vagyont szerez, de el is veszítheti azt. Akár többször is élete során. Ellenben mindig képes fölállni és mindent újrakezdeni. Ő egy élő „keljfeljancsi”. Van is elég irigye, akik folyton kritizálják. Főnöknek viszont nem túl jó, mert nem látja a részleteket. Magánélete és karrierje sosincs egyszerre rendben.

Harci szelleme, teherbírása, kiváló fizikuma és nagyfokú igazságérzete miatt ideális foglalkozás számára: katona, rendőr, ügyvéd, tűzoltó, kaszkadőr, lakatos, kovács. Sajnos a bűnözői hajlam is benne van…Híres vagy hírhedt. A zord külső mögött valójában egy érzékeny és zárkózott lélek áll, akit csak az eszével lehet megfogni.

Az augusztusi gyermek nagyon harcias. Független személyiség, akinek belső tartása van. Gyakran problémás családba születik. Ha provokálják, akkor támad. Hamar meglátja mások gyengeségeit, és gyorsan magához ragadja az irányítást. Olykor magányos, de képes az egész családját irányítani. Problémás gyerek, aki saját szabályokat állít. Következetesen kell nevelni! Sosem tud igazán felnőni, de később választania kell a pénz és az erkölcs között.

A 8-as szülőként általában hűséges, gondoskodó és ragaszkodó. A széltől is óvja gyermekét. Néha viszont nagyon követelőző. Vasszigorral irányítja a többieket.

Tipikus állatai: farkas, szúnyog, kutya, orrszarvú, harkály

Betegségei: különböző gyulladások, pattanások, láz, égési sérülések, allergia, nemi betegségek, epekő, daganatos megbetegedések, leukémia, vérszegénység, zúzódások, csonttörések, szenvedélybetegségek, potenciazavar. (Ahhoz, hogy a benne szunnyadó nagy feszültségeket legyőzze, érdemes sportolnia. Kiváló számára valamelyik küzdősport, de a veszélyes sportágak sem fognak ki rajta.)

8-as küldetése van minden 8-as, 17-es, 26-os, 35-ös, 44-es, 53-as személynek. (A születési év – hónap – nap egy számjegyre való redukálása.) Pl.: 1972. 08. 17. = 35/8

8-as esztendőben merjünk változtatni, hiszen ilyenkor arathatjuk le az elmúlt hét év gyümölcsét. Anyagi és erkölcsi szinten egyaránt! (Feltéve, ha jól sáfárkodtunk erőnkkel és mindig helyesen, megérzéseink szerint cselekedtünk…) Alapjában véve szerencsés év, amikor számtalan jó lehetőségünk adódik. A balesetveszély is felerősödik. Szalmalángszerű kapcsolatok sokasága jellemző, de egy karmikus társunk is besétálhat az életünkbe, aki nem feltétlenül a boldogságot hozza el számunkra. Kérdés: Mit kell még megtanulnunk vagy megtapasztalnunk?  ZOÉ

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Zoé Számmisztika

zoeszammisztika@gmail.comArchívum

Naptár
<< Január / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 99608
30 nap: 3267
24 óra: 65